London Dag 5: London Dungeon & Madame Tussauds

Dag 5: Måndag
Vi åkte iväg till London Dungeon och var där strax efter 10. Vi hade tur för det var ingen kö :)

London Dungeon är som ett skräckhus med händelser från Englands historia. Jack the ripper, den stora branden osv. Dom hade en ny attraktion för i år som var som en liten biosalong. Stolarna satt på en platta som snurrade runt och vid varje armstöd fanns det en pistol. Under tiden skulle man skjuta fladdermöss och zombies som kom emot en, ganska rolig men kort åktur! På slutet var det som fritt fall, som ska symbolisera hängning. Då tar dom kort också som man kan få köpa med sej hem. Vårat kort blev jättefint! Haha. 7 pund kostade det.

Efter det så åkte vi till Madame Tussauds. Där var det heller ingen kö men det var fullproppat därinne!
Vet inte hur många kort jag tog och varje gång så var det nån som ställde sej ivägen.

Christina Augilera var ledig!
Det var mest folk vid han som var med i Twilight-filmerna, Brad Pitt och Angelina Jolie, David och Victoria Beckham.

Andy Warhol.

Arnold och jag.

Audrey Hepburn.

Beyoncé.

Amy Winehouse. Hon såg riktigt verklig ut!

Lady Gaga

Bob Marley. Såg nästan levande ut!

Då har man varit på Madame Tussauds så då behöver man inte åka dit igen! Ganska imponerande men det räcker med en gång, man får räkna med att trängas och stå i kö för att fota. Det enda som skulle få mej att åka dit igen var om dom tog dit Gwen Stefani! :)

Johnny Depp.

Jag och Albert Einstein.
#1 - - Night Flies:

Einstein, Warhol och Johnny Depp o va roligt att de valt honom i karaktären Jack Sparrow I like :) och Audrey Hepburn just den där bilden har jag på en handväska som jag skrivit om i ett tidigare inlägg, de va lite kul att några tonåringar trodde det va jag på väskan haha! Men gu va lika du va Augilera på den bilden när ni står bredvid varandra! Jag kan inte fatta att det är sån anstormning till han i Twilight jag tycker han e as ugly