London dag 6-7: Museum, Camden Town & Ekorrmatning

London dag 6: Tisdag
På tisdagen regnade det så då passade vi på att åka till Natural History Museum och Science Museum.

Paradisfåglar.

Dodo.

Fritt inträde men för att få gå in på "Age of the dinosaur" så fick man betala 10 pund.
Vi tänkte gå dit men när vi såg världens längsta kö så gick vi till Science Museum istället.
Där fanns det flygsimulatorer, 10 pund för 2 personer. Jag vågade inte testa för det såg ganska hemskt ut, flyga upp och ner! Fast det beror väl på hur man styr också!

På kvällen tog vi tunnelbanan till Hyde Park Corner för att äta på Hard Rock Café. Efter en timmes väntan fick vi äntligen ett bord!

Jag delade på en förrätt med min pojkvän, en nachotallrik. Hur mycket mat som helst så man orkade knappt med huvudrätten! Och nån dessert fick heller inte plats i magen!

Strawberry Daiquiri.
Vi var där till 23 sen åkte vi tillbaka till lägenheten. Vill man vara säker på att få ett bord och slippa köa så ska man komma dit före kl 18. Vi kom dit strax efter 20.

Dag 7: Onsdag
Mot Camden Town!

En hel gata med en massa butiker, mestadels skor. Några butiker hade något lägre pris än andra, men priserna var ungefär samma som här i Sverige. En klädbutik hade lite billigare kläder och en del skor, hittade ett par snygga gråa kängor med hög klack för bara 20 pund. Hade dom funnits i svart så hade jag köpt dom!

Längre ner så började Camden Lock Market. Hur stort som helst! Trodde att den aldrig skulle ta slut, det var som att gå runt i en labyrint! Den var ungefär samma saker som på Brick Lane. Många bandtröjor i varierande kvalité, Bootleg-vinyler, 50-tals klänningar, Goth-kläder, Skinnjackor, Mycket DIY - Halsband, Tvålar och T-shirts.

Efter att ha gått runt där i timtal så tog vi tunnelbanan till London Bridge, den fick man ju inte missa!

Senare på kvällen så gick vi till Sainsbury's och köpte nötter till ekorrarna :)

St. James's Park, Buckingham Palace i bakgrunden.

Fanns massor av söta ekorrar i parken! :)

Crazy Squirrel Lady.
#1 - - Night Flies:

oj att den vågade klättra upp på benet

#2 - - Kate:

Wow--this looks like an amazing trip! My favorite pictures are the ones with the squirrel!

#3 - - Madde - madelajjn:

så himla bra att du har skrivit om london :) ska ju åka dit nästa vecka och funderar lite på vad man ska satsa på...rekommenderar du Camden Lock Market? var ni på Portobello Road? :)