Klänningen


Blev klar för 2 veckor sen, var inte så svårt att göra axelband!

Klippte av 2 remsor av kjolen på den andra klänningen och sydde ihop långsidorna.
Mätte ut var på klänningen axelbanden skulle sitta och sprättade upp tyget, stoppade ner axelbanden och sydde fast dom för hand.
Det svåraste var att "smygsy"! Hade glömt bort hur man gjorde men efter ett tag så kom jag på det!
Måste hämta mina sömnads och mönsterkonstruktionspärmar som blev kvar hos mina föräldrar. Bra att kolla i när man har dåligt minne! :)
#1 - - Lilladockan:

Det blev ju hur bra som helst! :) Jag sydde faktiskt också axelband på en klänning för ett tag sedan. Köpte en svart långklänning men den såg alldeles för "bal-aktig" ut utan axelband. Det var dock lite enklare för mig, drog bara ner på stan och skaffade mig ett passande svart band. Det är så skönt när man kan/orkar ta tag i saker som inte är perfekta och göra dem perfekta :) Jag gillar oss kreativa rackare.

#2 - - Night Flies:

Bara vart i london en gång dags igen snart.

Tackar men nej, jag brukar skriva längst ner vart jag köpt dem, glömde det dock denna gång så skrivit till det nu på Ice Crystal. Nej det ligger hård utsållning på de som jag har kvar dvs jag har ca 90 av 300 kvar bara :) men jag handlar MOC av en fr australien som har typ butik det kanske e samma? Ska du ta upp mlp samlandet snart igen?