Topshop Klänning

Nu ska den göras om!

Så snygg men fruktansvärt konstig passform! Har aldrig varit med om nåt värre, undrar vad dom gått efter för mått egentligen!?
Jag har knappt kunnat använda den för att den bara har åkt ner, ändå är den så tajt i midjan så det är svårt att andas i den! Gjorde två inprovningar upptill för att den kanske skulle sitta uppe bättre men nej, provat att nåla fast den i bhn, hjälpte inte heller! Så nu har jag köpt en till i en större storlek, den här ska jag klippa sönder och tyget ska jag använda till att göra axelband till den andra :) Då borde den sitta bra! :)
#1 - - Fia:

Vilken pussig klänning=)

#2 - - sabina:

haha så söt )

#3 - - Night Flies:

sv: oj va länge du samlat, jag har bara samlat sen 2009 och jag vet inte vad Mimic kostade innan men jag betalade 800 kr för henne och hon verkar ligga där någonstans. ja jag vet hur det känns att förlora barndoms ponier jag gjorde mig av med Tex, Majesty och Baby Fifi för att de var allt för hårt drabbade av åldersfläckar verkligen inte kul man blir så lessen.

#4 - - Night Flies:

sv igen: Ja kan det varit sugarberry's rum? Hon den tyska samlaren som jag länkat sida till. På deras tyska forumet finns en film från hennes pony rum men det finns fler samlare med tapetserade väggar som några US samlare också -hur många ponier har du nu i din samling?