Filt och kattbädd


Nu har jag äntligen kommit igång med filten! Syr kanterna med langettstygn, hann komma halvvägs innan tråden tog slut! Får åka ner på stan nån dag när jag känner mej piggare.

Det blev en del tygrester över efter att jag klippt till filten. Jag tyckte att det var onödigt att slänga så mycket tyg så jag funderade på vad jag kunde göra.
Tyget räckte precis till att sy ett nytt överdrag till kattbädden! Varför finns det inga snygga kattbäddar?!

Nu matchar den resten av inredningen!
Minnie provligger och verkar nöjd :)
#1 - - Lilladockan:

haha vad läskig katten (robot-katten) ser ut på den översta bilden! Filten ser ut att bli jättefin :)Måste erkänna att det är jobbigt att läsa pyssel/loppis/fotobloggar när det enda man orkat göra i en och en halv vecka är att ligga på soffan. Vill också pyssla, loppa och fota!Grattis till bordet förresten! Härligt att höra att det löste sig ändå. Han insåg väl att 400 kronor var bättre än inga kronor alls ;)Gårdagens läkarbesök gick löjligt bra (kors i taket!), tog max fem minuter inne hos läkaren (kanske så lite som tre). Han kikade ner i halsen, konstaterade halsfluss, skrev ut antibiotika och sjukskrev mig veckan ut. Att det tog fyra timmar från det att jag åkte hemifrån till det att jag kom hem igen är ju en hel annan sak. Man kan inte få allt :)