Frisörkatastrof

Minst sagt.
I måndags var jag till ännu en ny frisörsalong, då de två jag provat tidigare inte har varit speciellt bra.
Min pojkvän har klippt sej där tidigare och det blev bra. Så nu tänkte jag chansa.
Klippning och bleka utväxten. Jag tyckte att hon sköljde ur håret lite väl tidigt. Men hon kollade flera gånger så att det såg bra ut.

Jag blev orolig som vanligt, när jag såg mej i spegeln så fick jag en chock! Utväxten var guld-orange! Det kanske försvinner när håret blivit torrt. Tänkte jag.
Frisören sa att hon skulle ha behövt lägga i en starkare toning, istället för att klippa mej. Men jag valde klippning och fick en ny tid för toning idag.
Klippningen såg dock okej ut när jag gick därifrån. Inte som min gamla frisör, men det var ingen katastrof.

Så i 4 dagar har jag gått runt med den hemska utväxten som såg ut som en misslyckad hemma-blekning!
Jag som har varit blond i snart 6 år, var helt säker på att toningen inte skulle bita på den. När det är så pass mörkt så är en ytterligare blekning det enda som funkar, det borde väl en frisör veta?!
Fick sitta ett bra tag med toningen och det blev något bättre. Men har fortfarande skiftningar i guld-orange medan resten av håret är vitt!


Vill ha tillbaka mitt gamla hår nu :(
Fick en ny tid för blekning om en månad! Men jag tror inte att jag vågar gå tillbaka dit. Min gamla frisör måste fixa det här!
Kollade nyss hur uppklippningen ser ut bak, ser inte klokt ut! Som att sätta en potta på huvudet och klippa efter den, som en hjälm! Tur att det börjar bli kallt så att man kan ha mössa...

Inte nog med det. Jag var på en loppis innan jag gick dit. Vad hängde inte i massor där då?!
Nätkorgar, som jag gjorde ett inlägg om HÄR.
I alla möjliga färger, svart, röd, rosa, guld, krom, grön. Som det låg diverse krimskrams i.
Frågade tanten i kassan om dom var till salu.
Nej! Fick jag till svar.
Ni har inga fler som är tomma, som ni vill sälja? Jag är på jakt efter en sån där. Sa jag och pekade på korgarna.
Nej! Sa hon.

Men hallå?! Var lite trevligare mot kunderna. Tänkte jag.
Korgar fyllda med skräp som lika gärna kan läggas i lådor. Hade jag haft en loppis så hade jag plockat ur en av korgarna, man blir väl bara glad om kunderna hittar något som dom vill köpa?!
En sak är då säker, den loppisen kommer inte att få några fler besök av mej iallafall!

Oj, det här är nog det längsta inlägget som jag har gjort hittills!
Har haft en riktigt dålig dag idag. Imorrn ska jag vakna på rätt sida och vara pigg och glad! :)
#1 - - Lilladockan:

hemska frisörbesök är fan det värsta, det vet jag allt om. grät ju i veckor (på riktigt) efter mitt frisörbesök i mars i år. huvva. så mycket av hela en själv sitter ju i det där förbaskade håret, om någon sätter saxen/färgen i det på fel sätt så är det ju kört. kostar mycket pengar gör det också. det är, ta mig tusan, en hel vetenskap att hitta en bra frisör.är bilden före eller efter du var till frisören? jag tycker i alla fall att du är fin :)det var synd på trådkorgarna. jag har insett att folk, överlag, är sjukt otrevliga och jag kan för allt i världen inte förstå varför.hoppas morgondagen blir bättre! :)

#2 - - Hanna:

Om det är till någon tröst så sitter jag med orange hårbotten & knall-lila slingor till max just nu. En hemmablekning som inte blev som den brukade & sedan panikkastade jag i koncentrerat silver i schampoot & lät verka LÄNGE. För länge, alldeles för länge.Jag har gnällt om lila förr men det var ingenting, då var de ju bara toner av lila. Nu ÄR det lila :)MÖSSA PÅ! Älskar ditt hår på den bilden (återigen), det blir ännu en spara-bild för mig när jag måste ut i stan & upptäcka en ny frisör även jag....

#3 - - mirijam:

Älskar håret på den bilden! Jag bor i malmö men min konmpis är frisör i landskrona så jag får köra dit. Men nu ska hon vara på Nya Zeeland I ETT HALVÅR, men som tur var fick hennes kollega vara prao sist jag var där så hon fick ta över mig. Kostar mycket mer dock eftersom det inte är kompispris, men det är det värt, HATAR att gå ut från en frisör och inte vara nöjd!