Frisörkatastrof #2

Här sitter jag med torr och sårig hårbotten och pissgult hår.
Nu är det snart 2 veckor sedan jag var till en frisör för klippning och blekning av utväxten. Min gamla frisör är mammaledig så jag hade inget annat val än att gå till någon annan.
Jag gick till en tjej som jag har klippt mej hos en gång tidigare, hon var helt okej och är "Top Stylist" så jag förväntade mej att få ett bra resultat.
I 4 timmar så var jag där, efter att hon sköljt ur blekningen så fick jag sitta med en toning som kunde göra lite ont och svida(?) Det brände som eld i hårbottnen kan jag meddela. När det var klart och såg mej i spegeln så fick jag en chock, det var världens rand där utväxten hade varit! Inte igen...
Hon fick bleka om det på direkten.
Visst blev det lite bättre men nu när jag har tvättat ur toningen som lades i så syns det tydligt.
Dessutom är håret som tuggummi! Jag som äntligen fått till håret så bra så får jag det förstört av en frisör! Inte en frisörelev som man skulle kunna tro, utan en så kallad "Top Stylist"!
Jag vill inget annat än att bleka om det nu men med 3 blekningar på 2 veckor så är jag rädd att det kommer att gå av. Min hårbotten gör ont och måste vila.
Jag ska gå tillbaka dit om några veckor så hon får bleka om det, vågar inte gå till ännu en ny frisör.
Mitt vita hår är ett minne blott!
 
#1 - - Lilladockan:

Stackarn! Det låter inget vidare det där. För närvarande vet jag allt om att ha ont i hårbotten. Jag gjorde, än en gång, misstaget att inte ha något på skallen när jag var utomlands. Jag säger bara; Hej sönderbränd skalp! När ska jag lära mig?! Gör samma misstag VARJE gång jag lämnar landet för varmare breddgrader.