Retrophilia rekommenderar

Goldwells skumtoning REF, tar bort gula skiftningar i håret och gör det vitt.
Wella har ju slutat med sin Viva Color Mousse!

Att företag alltid ska sluta med bra produkter, men ibland är det bra för då har man chansen att hitta något som är ännu bättre! Den här toningen är verkligen superbra, finns även i Violet Blonde som går mer åt det grå/lila hållet.

Jag hade i REF i ca 30 minuter, rekommenderad tid är 5-15 minuter. Inte ett hårstrå blev lila som det lätt blev med Wellas toning. Skönt! Nu är denna min nya favorit!
 
#1 - - ANNA:

Gillar din hårfärg!

#2 - - Hanna:

Tack för tipset, har letat ett subsitut till det klassiska silverschampot som alltid blir lila! :)

#3 - - mirijam:

Woohoo, den här ska jag köpa när jag är hemma i Sverige igen!

#4 - - Flutterby Photography:

Jag skulle också vilja ha vitt hår. =9

#5 - - sarah:

åh TACK! var också beroende av viva color mousse och har inte hittat något alternativ.

#6 - - Mia:

Ååh jag hoppas du kan hjälpa mig! Försöker få håret mitt vitt, och såg att du rekomenderar goldwell ref. :)
Jag undrar hur håret blir ifall man tonar det och sedan brukar silvershampoo? Vill inte sluta med allt blir blå/lila.. (vissa väldigt ljusa slingor i håret har en tendens att bli lätt färgade när jag brukar silvershampoo lite för länge..) Hur gör du för att hålla det vitt? :) tacksam för svar!

Svar: Jag har aldrig testat med toning och silverschampo samtidigt. Jag tycker att mitt hår blir så torrt och slitet av silverschampo så jag använder inte det längre! Jag delar upp håret i sektioner och har i ref toningen så att det täcker överallt och låter sitta i minst 30 min. I längderna brukar jag också ha i revlons färgbomb då håret är mest slitet där. Sen är det bara att skölja ur! Det kan bli liite svagt lila men det försvinner vid nästa tvätt. Jag tonar håret en gång i veckan som mest och använder alltid revlons färgbomb istället för balsam. Lycka till! :)
Retrophilia

#7 - - Nina :

Jättebra inlägg! Undrar bara om du vet hur gult kan håret vara för att goldwell ref fortfarande ska ta bort de gula tonerna? Är helt sönderblekt & gul då jag precis gått från svart hårfärg & ska bli vit :)

Svar: Du får helt enkelt testa! Jag brukar numera låta toningen sitta i en timme minst! Det är ingen risk att det blir knall-lila. Lycka till :)
Retrophilia