Hjärtat i halsgropen

I fredags morse så upptäckte jag att Roxy var alldeles uppsvälld på nosryggen. Hon fick en clementinklyfta innan sin frukost, hon älskar clementiner!
Det går inte att skala en clementin utan att hon kommer springande i full fart och sätter sej och tigger.
Efter frukosten så gick vi ut och hon började svälla upp mer i ansiktet. Har hon blivit biten av något?
Jag tittade igenom ansiktet och munnen men hittade inget konstigt. Hon verkade inte påverkad av det och sedan började svullnaden att minska något.
Men på kvällen så såg hon hemskt uppsvälld ut och jag var så orolig så hon fick sova med oss i sängen.
Jag vaknade flera gånger och tittade till henne och var beredd att åka till veterinären på lördag morgon. Vid 8-tiden så vaknade jag och tittade på Roxy som sov vid mina fötter, svullnaden hade gått ner nästan helt och några timmar senare så såg hon ut precis som vanligt!
Det måste ha varit en allergisk reaktion mot något. Kvällen innan smörjde jag in tassarna med försvarets hudsalva. Så antingen var det den som utlöste det trots att jag smörjt tassarna med den tidigare, eller så var det clementinen, eller så åt hon något skit ute.
Hudsalvan har jag slängt och några clementiner kommer hon inte att få äta igen, usch vad orolig man blir.
Min lilla bebis!
Imorgon ska vi börja på valpkurs, spännande! Hoppas att hon träffar någon kompis i samma storlek som hon kan leka med :)
På torsdag ska hon sövas och få 3 stycken mjölktänder utdragna, hon har dubbla hörntänder och i överkäken sitter de stenhårt. Hörntanden i nederkäken har precis blivit lös så den kommer nog att lossna vilken dag som helst.
Ska åka och lämna henne på morgonen och får inte hämta hem henne förrän på eftermiddagen. Det blir många oroliga timmar här hemma. Jag är en riktig hönsmamma och skulle kunna ringa veterinären för minsta lilla.
Underbara hund!
#1 - - Karinso:

Bild nummer 2 uppifrån borde du förstora upp och rama in!

Svar: Ja, det kanske jag skulle ta och göra :)
Retrophilia