Roxy Dion

Veterinärbesöket i torsdags gick bra, lämnade henne på morgonen och hon var klar till klockan 13.
De hade även tagit bort lite tandsten på kindtänderna, tandsten redan! Hon har varit lite kinkig senaste tiden när jag har försökt att borsta dem, borde gå bättre nu när mjölktänderna är borta. Jag ska borsta dem varje dag i fortsättningen.
Efter sövningen var hon lite trött och blev sedan väldigt gnällig, stackars Roxy. Gnällde i 2 dagar efter den där hemska upplevelsen.
Hon brukar alltid hålla konserter på morgonen när hon vill att vi ska kliva upp, steppar och sjunger. Därav smeknamnet Roxy Dion.
Idag är hon helt som vanligt igen, glad och busig!
Imorgon är det valpkurs igen, alla ska ha en liten redovisning om sin ras och jag är först ut. Jag som är lite blyg och avskydde redovisningarna under skoltiden! Fast nu är det bara roligt att få berätta om någonting som intresserar mej så det går nog bra. Har ju allt i huvudet så det behövs ingen fusklapp :)
Bebishund.
 
 
#1 - - Sofie:

Vad söt Roxy är! Hur mycket väger hon nu vid 7 månaders ålder? Har hon börjat löpa än? Jag är lite orolig inför första löpet...

Svar: Nu väger hon 8,8 kg. Hon har inte börjat löpa än, jag hoppas att hon inte blir skendräktig när det väl kommer igång, det verkar lite jobbigt :)
Retrophilia

#2 - - Sofie:

Ja, skendräktighet är jag också orolig för. Funderar på att kastrera henne, men jag är inte säker på om jag vill eller om det är värt det. Det går ju inte att ångra sig precis..