1980's Fashion Print

Hittade just en intressant bok som jag beställde, bra med lite inspiration :) Har redan lite mönster i huvudet som jag ska trycka. Beställde ett startpaket för screentryck förra veckan så det borde komma den här veckan :)

Bevaka auktioner och glömma att lägga bud - Inte kul!

Så nu har jag gjort det igen! Gjorde samma sak förra helgen! Letar upp auktioner under veckorna som jag lägger i minneslistan.
Jag har koll på vilken dag som dom går ut, oftast så är det på söndagkvällar. Igår så bevakade jag flera stycken. Senast jag tittade till dom så var det 3,4 timmar kvar. Satt framför tvn och åt mat, sen låg jag i soffan och segade tills jag plötsligt kom på det - jävlar, auktionerna! Sprang till datorn men det var försent!

Det värsta är när dom går för ett bra pris också, blir priset ashögt så gör det inte så mycket :)
Som tur var så var det inget ovanligt så det kommer säkert upp nya auktioner snart.

Men är det nåt som jag verkligen, verkligen måste ha och att jag vet att det sällan kommer ett sånt tillfälle igen, då ställer jag larmet på mobilen :)
Synd att det inte finns någon sniper till tradera.
Använder för det mesta en sniper på ebay, har vunnit i stort sett alla auktioner tack vare den :)

Tyvärr hann jag inte med några loppisar i helgen. Bjöd svärföräldrarna på mat i lördags, plankstek och sen kokostoscakaka till efterätt, den blev supergod :)

Nu ska jag ner på stan, ska göra ett besök på myrornas och kanske nån annan loppis om jag hinner :)
Så nu har jag gjort det igen! Gjorde samma sak förra helgen! Letar upp auktioner under veckorna som jag lägger i minneslistan.Jag har koll på vilken dag som dom går ut, oftast så är det på söndagkvällar. Igår så bevakade jag flera stycken. Senast jag tittade till dom så var det 3,4 timmar kvar. Satt framför tvn och åt mat, sen låg jag i soffan och [...]

80-tals blogg

Har äntligen hittat en 80-talsblogg med fokus på design och inredning!

Mirror80

Kolla in den! :)

 

Har äntligen hittat en 80-talsblogg med fokus på design och inredning!Mirror80Kolla in den! :)

Erikshjälpen igen

Åkte en sväng till erikshjälpen efter att jag varit och handlat mat. Dom hade fått in en del nya påslakan och örngott.Hittade det här som jag inte kunde låta ligga kvar:Lika som jag har sen tidigare fast i lila :) Får se om man orkar med en loppisrunda på lördag också, nu när jag har turen med mej :)

Matprogram om 80-talet

Har precis sett ett matlagningsprogram på 8:an, Heston's feast hette det. Just det här avsnittet handlade om 80-talet :)Mikrovågsugnen slog igenom på 80-talet och man skulle tillaga allt i den.Han gjorde iordning en hummer, det såg inte särskilt gott ut!Sen gjorde han en hummerccino, typ hummersoppa tillagad i kaffebryggare.Populära desserter [...]

2 oväntade fynd

Hittade 2 st inramade hellacopters postrar, dom tog jag direkt :)25 kr st inkl. grymt fula ramar :) Ska gå iväg med dom till grovsoporna nu.

Min dag idag!

Idag åkte jag och min pojkvän iväg till erikshjälpen.Gjorde 3 fynd, varav 2 var väldigt oväntade! :)Hittade äntligen ett svart sängbord med kromade ben som jag letat efter länge! hade helst velat ha ett med glasskiva men det här duger bra det med :)Bra pris också, 35 kr! :)

Japanskt porslin från 80-talet

Kikade runt lite på nätet igår och hittade en massa annorlunda tallrikar och muggar, designade av Fujimori under 80-talet.Ska försöka få tag i den där muggen! Tyckte att den var snyggast av allihopa :)

Fetto-helg!

Efter en hård arbetsvecka förtjänar man lite onyttigheter! Baconchips, popcorn och vaniljcola :) Nu blir det film!
Visa fler inlägg