Getaway Rock Festival


Hämtade ut biljetterna idag! :) Vi ska dit på fredagen, min pojkvän vill se Evile, inget band som jag gillar men dom går väl att lyssna på. Sen blir det Danzig som vi båda vill se! Och säkert några band till..
Ska bli så jäkla skönt att få vara ledig 3 dagar i sträck och göra nåt kul! Känner mej helt slutkörd, därav den dåliga uppdateringen! Har inte orkat göra speciellt mycket efter att jag kommit hem från jobbet. Uppdaterar mer i helgen!
#1 - - Night Flies:

ja det stämmer att det lätta kan färga av sig neonfärgen som för baby Ribbs också. Jaså, va tråkigt :(

haha ja jag har svårt för många set ibörjan var det ännu värre men jag förlikat mig med sjöponier och flutters nu och nu älskar jag dem men de på den där listan kommer jag nog aldrig samla på.

#2 - - Night Flies:

Fast jag kan hålla med om att colorswirl är läckra, kollat lite mer på dem och deras symboler är ju väldigt intressanta och häftiga :) hmm kanske ändrar mig någon dag ändå när det gäller dem

#3 - - Hanna:

Ah, jag är så avundsjuk att jag dör!!! Vi var inne på att åka på Getaway bara i veckan men insåg att vi måste spara pengar till utlandsresan. Du måste ju se Monster Magnet också!!!