Höst på balkongen


Var och handlade lite blommor igår och sen gjorde jag en halloween-pumpa.
Det var svårt att hitta växter som klarar minusgrader! Fanns bara ljung och ädelcypress. Det fick bli en ädelcypress sen täckte jag resten av krukan med mossa, några stenar och en liten konstgjord pumpa.

Gjorde ett blomsterarrangemang till en arbetskollega också. Ska dit och fira henne imorgon.

Hon gillar den lantliga stilen så det fick bli en kruka i zink och en vit pumpa.

Mycket pysslande! Idag gjorde jag några halloween-muffins.
Nu ska jag vila lite och umgås med min pojkvän. Ikväll blir det film "whatever happened to baby jane?". Har inte sett hela men jag har för mej att den var bra!

Trevlig Halloween!
#1 - - Lilladockan:

Vad mysigt du har gjort det! Och fy bubblan vad sötsugen jag blev när jag ser dina muffins :) Måste också prova att göra en Halloween-pumpa någon gång.Apropå Jem-dockan så kan hon eventuellt finnas kvar hemma hos mamma. Men jag är inte helt säker. Jag har för mig att jag har sagt till mamma att jag vill behålla just den dockan eftersom jag fick den av min pappa när jag var liten. När jag åker upp till jul så ska jag rota rätt på en massa gamla saker som jag känner att jag vill spara :) Finns dockan kvar så ska jag fota den så att du får se. Föreställ dig att ha en docka med blinkande örhängen som barn. Den var heeeelt magisk för mig :)

#2 - - Night Flies:

va fint du gjort!