Megan & Sundance i svensk förpackning

När jag köpte Megan och Sundance på Tradera för några år sedan, så noterade jag inte att förpackningen hade svensk text. Det blev en överraskning när jag fick hem den.
Samlaren Nightflies har skrivit ett inlägg om olika versioner av M&S på sin blogg, där kan ni även se den amerikanska förpackningen.
Den svenska versionen är tydligen ovanlig, jag har heller aldrig sett någon annan förpackning med svensk text.
 
"Megan kan rida på Sundance och andra My Little Pony - hästar" Häftigt! :)
Berättelsen på baksidan av förpackningen.
Jag har också en Confetti Wedding Bells i förpackning från samma säljare, med engelsk text. Så jag antar att M&S var de enda som fick en svensk översättning.
#1 - - Night Flies:

wow helt otroligt det visste jag inte heller -hon är från Skåne va? Han som sägs ha en leksaksbutik med en massa MLP MOC och MIB kvar? De brukar sälja Baby Blossom och Confetti och alla dem :) Skulle vilja hitta den butiken :p

Svar: Ja precis, hon brukar sälja lite då och då. Den omtalade leksaksbutiken ja, ingen som har velat avslöja vad den heter/var den ligger! Jag har försökt att luska men inte lyckats :)
Retrophilia

#2 - - Nigth Flies:

Jag vet skumt va?! Inte jag heller! Jag har tom frågat säljaren men denne nekar butiken fast jag vet att den finns! Jag ger inte upp jag vet iaf i vilken stad den finns men den ska bara ha öppet 2h/v tydligen :(

#3 - - [Sarah]:

OH!