Ut med julen!

Idag har jag och djuren städat ut julen.
Känns skönt för nu ser jag fram emot våren, förutom att snön smälter för då kommer allt skräp fram. Roxy är expert på att hitta snus, cigarettfimpar och tuggummi under snön! När den är borta så kommer allt att vara lättillgängligt för henne. Får hoppas att hon inte är lika intresserad av det då, nu har hon i alla fall slutat att plocka upp småstenar :)
Snart 4 månader gammal, tiden går så fort!
Nu är hon rumsren men jag tror att jag väntar ett tag till med att ta fram min egendesignade matta, man vet aldrig vad hon får för sej att göra :)
Inredningstrender för 2013 är bland annat pastellfärger och grafiska mönster. Då kanske det dyker upp något i min smak i butikerna! :) H&M Home har fått in en del snygga saker.
Mycket turkost och tryck med flamingos och milkshakes.
Bild från Femina Jan. 1986.
Är det bara jag som tycker att det är helt tomt på alla loppisar efter jul/nyår? Jag tänker att nu när tjugondag knut har varit och folk ska till förrådet eller upp på vinden med alla julsaker så borde de hitta saker som de inte behöver. Så nästa helg ska jag ta en runda, några av loppisarna har jag inte varit till på säkert ett halvår!
Mio 84/85.
Jag har en bild i huvudet hur alla rum ska se ut, blir det inga fynd så får det bli annonsering igen. Orkar inte vänta i flera månader på att rätt bord eller fåtölj "kanske" dyker upp. Med en annons kan man få hem rätt möbel samma dag. Jag har inget tålamod! :)
 
 
 
 
#1 - - Nightflies:

Åh har de fått inde där på Ikea? love it! Den där turkosa duken med milkshake måste ju bara has -det är ju Fizzy ju! :)

#2 - - Nightflies:

Åh har de fått inde där på Ikea? love it! Den där turkosa duken med milkshake måste ju bara has -det är ju Fizzy ju! :)

#3 - - Nightflies:

Wow häftigt! Tack för den infon jag var tvungen att direkt skriva om det och länka till just det inlägget i din blogg där du har en bild på den -kan du inte lägga upp en bild på baksidan också nån gång? Det vore hur coolt som helst att se :)