Kiss

Förra lördagen var jag och min sambo (eller fästman kanske man ska säga då vi förlovade oss på våran 3-års dag :)) till Stockholm för att se Kiss. Vi började med en drink och lite god mat på Hardrock Café tillsammans med en av mina gamla barndomsvänner och hennes familj.
Anlände till Friends Arena precis när Hardcore Superstar körde sin sista låt. Självklart hamnade jag bakom några långa killar så jag såg inte mycket när Kiss öppnade med Psycho Circus, men efter ett par låtar så fick jag en superplats :)
Mycket bra show och setlist, hade dock varit roligare att få höra Strutter, Crazy Crazy Nights eller Calling Dr.Love istället för Heaven's on Fire och I Was Made For Lovin' You.
Nästa konsert som väntar blir Iron Maiden, har även kikat lite på Bråvallafestivalen och är så sugen på att åka dit för att se Green Day.
På deras senaste festivalspelningar så har de kört Dookie från början till slut(!).
Har ingen att åka med så jag tror inte att det blir av, vilket kommer att kännas förjävligt! Ska försöka att låta bli att kolla på deras setlist efteråt :) Får helt enkelt hoppas att de kommer att hålla på lika länge som de andra rockgubbarna!