Hoppas på fler loppisfynd nästa år!

Snart är detta år slut! 2011 har varit ett bra år och nog har jag fyndat en del, men jag hoppas ha liiite mera tur under 2012 :) Jag har ju lite prylar kvar som jag inte lyckats få tag på:


En svart bohlin-hylla.
För inte så länge sedan så låg just en sån ute på blocket, mailade säljaren och frågade om den kunde skickas med posten.
Dyr frakt men det var jag beredd att betala! Fick aldrig något svar och efter någon vecka så var den borta.
Då fick jag dåndimpen!
Skulle bli överlycklig om jag hittade hyllan på en loppis!


En snygg 80-tals väggklocka att ha i köket.
Kollar ebay varje dag (nästan).


Rytande porslinspanter. Jag har haft mardrömmar om dom!
En natt drömde jag att jag gick in i en second hand butik, överallt stod det pantrar och tigrar. Reserverad, såld, reserverad, såld. Några var kvar men jag kunde inte välja vilken jag skulle köpa. En hade repor, en var naggad... Till slut blev det för jobbigt så jag vaknade, haha.

Det här året har dom lyst med sin frånvaro, får hoppas att någon dyker upp under 2012.


Lite fler gardiner är väl aldrig fel? Skulle vara kul att kunna variera lite!
Gillar dessa med abstrakta mönster.
Gardinerna var ett av mina bästa fynd detta år!


Vad hoppas ni fynda på loppis/auktion under 2012?
#1 - - Lilladockan:

Jag ska, så fort jag hinner/orkar, ta efter dig och skriva ihop en liten önskelista med saker som jag önskar att hitta under loppisåret 2012 :)Här har du en youtube-guide för hur man viker hundralappen till ett hjärta http://www.youtube.com/watch?v=tdlLLb6KEvEHundringen är egentligen lite för kort, men det fungerar rätt bra om man kämpar lite. Det ser kanske krångligt ut men det går riktigt lätt!Tjugan, som jag tycker är lite trixigare att vika, hittar du instruktioner till här: http://biancaioslo.se/2009/may/vik-en-skjorta-av-en-20-sedel-tutorial.htmlDet var dessa två länkar som jag använde mig av. Hade lite bråttom så det fick bli tre hjärtan. Men det går alldeles helt säkert att vika andra saker också :) Testa googla "origami av sedlar" eller något sådant så hittar du nog fler grejer :)

#2 - - Unique Rebel:

Men ååh, vilka fina grejer! Du har utomordentligt bra smak! Pantern och klockan! Och bokhyllan, yikes! Vill också ha!!!Sv: Tack! Kul att du tycker det!!! :D Och gott nytt år på dig själv, och god fortsättning!

#3 - - :):

god afton!

ja blir inte helt klok på var du bor.. men ja jobbar på loppis, i närheten av mariefred, å putsar just på en bohlin-hylla.. dessuton finns kitschiga porslinshänder.. biceps å annat som bara knasbollar uppskattar :)

kom hit nån gång vetja.. eller maila om d e nåt du liksom inte hittar å måste ha.. tycker du verkar rolig!