New York - Dag 6-8

Onsdag:
Tog tunnelbanan till Williamsburg i Brooklyn.

Gick längs Bedford Avenue. Det första vi möttes av var en jättestor second hand butik. Tyvärr var den stängd pga renovering, typiskt!
På Manhattan regnade det men här var det soligt och varmt! Perfekt promenadväder.
Det som hägrade var Beacons Closet, en butik med begagnade kläder.

Jag gjorde ett fynd bland väskorna! En l.a.m.b väska från 2004. Den var lite missfärgad och saknade en bärrem. Men jag kunde inte lämna den när den var så billig! Ska köra den i tvättmaskinen med lite Vanish så kanske det försvinner. Hittade även en l.a.m.b jacka men den var inte alls min stil. Kläderna i butiken var sorterade efter färg, så det var bara att gå igenom plagg efter plagg. Det fanns en massa märkeskläder där så nog kan man göra riktiga fynd!

Efter att ha spenderat en timme inne på Beacons så gick vi för att leta något bra matställe.
Det blev en pizza slice på Vinnie's, god pizza med krispig botten!Frihetsgudinnan. Sista båten hade gått när vi kom dit. Men vi fick se henne på håll iallafall!

Slappar.
Fick en massa kommentarer om mitt hår! Undrade hur jag kunde få det så vitt och vad jag använde för produkter, en undrade om jag var frisör! Det var ju bra för jag blev så less på mitt lockiga hår. Luftfuktigheten var så hög och plattade jag det på morgonen så blev det lockigt när jag kom ut!Gick förbi Wall Street.
Avslutade kvällen med middag på Neely's, jag åt revbensspjäll som var supergoda. Fan vad jag saknar den amerikanska maten!
Torsdag:
En regnig dag!

Hittade en affär som jag aldrig hade hört talas om, Uniqlo.

En japansk affär med roliga t-shirts, annars var det mest "vanliga" kläder. Jag köpte en prickig klänning :)Vi skulle gå å fika på ett ställe som vi hade gått förbi så många gånger, Serendipity 3.
Det var smockfullt inne och det stod folk utanför så det var bara att vända! Där missade vi en del godsaker...
Istället så gick vi till Dunkin' Donuts och köpte munkar och sen till Starbucks för att köpa kaffe. Det blev fika på hotellet till amerikansk tv.

Munkfrossa! Ja, jag var tvungen att knäppa upp jeansen. Gick upp nästan 3 kilo på 8 dagar :)

Sen blev det en till tur i affärer innan vi åt middag på Atomic Wings Blue Room.

Sen provade vi godisdrinkarna på Dylan's bar. Jag tog en cotton candy drink, den smakade bara sprit och var inte alls god. Min pojkvän tog en drink med poprocks, den smakade bättre :)

Dylan's hade två våningar med bara godis, fanns även en avdelning med hundgodis :) Själv köpte jag dyrt lösviktsgodis, det var inte speciellt gott! Var tvungen att prova Jawbreakers (runda stenhårda tuggummin). Förstår varför amerikanarna gillar svenskt godis.
Gick tillbaka till hotellet och avslutade kvällen med en ananasdrink på rooftop baren.

Fredag:
Vi skulle checka ut klockan 12.
Åt sista frukosten på Ritz.

Cinnamon toast, tänkte att det skulle vara som fattiga riddare. Det var så djävulskt mycket kanel så jag fick skrapa bort det mesta innan det gick att äta! Tog en tropical health shake till det, den var lika god som vanligt!

Klockan var strax före 11 och jag ville hinna till Urban Outfitters en sista gång för att se om de fått in något nytt.
Hade glömt var det låg någonstans och klockan tickade på så vi gav upp.
På tillbakavägen så fick jag syn på skylten, affären låg ju mittemot Dylan's! Smart. Skyndade mej in och kollade igenom lite snabbt.

Sen var det bara att hämta väskorna i hotellrummet och hoppa in i taxin som väntade.
Det kostade $75 att åka till flygplatsen och det tog runt 40 min. Planet gick halv 6! Så det blev över 4 timmars väntan. Jag tänkte att det skulle finnas en jättestor Taxfree där man kunde handla lite, men icke!
Istället för att sitta där och vänta så hade vi hunnit med en shoppingtur och lunch på Manhattan!

Sliten. Tröstade mej med fylld chokladmunk och en caramel macchiatto.

Jag är iallafall väldigt nöjd med resan och ska definitivt åka dit igen :)
Amerikanerna var väldigt trevliga och jag älskade maten! Hur bra det var för kolesterolet vill jag inte veta...
Jag ska göra ett inlägg med lite bra tips inför en New York resa för er som inte varit där :)


#1 - - Lilladockan:

Jag sitter här och är sötsugen nu :( BARA ditt fel ;)