Maiden England Tour

Vi började med att äta lite mat och efter det så gick vi och tog en drink på Hard Rock Café.
Vi hade tänkt äta där först men det var så mycket folk så det gick inte att få något bord, i baren fanns det i alla fall plats så jag fick min pina colada. Är jag den enda som inte dricker öl?
Sedan bar det av mot Friends Arena. Försökte att hitta en bra ståplats men det var så packat.
Jag såg inte så mycket om jag inte stod på tå, men jäklar vad bra dem var!
Grym setlist också! Can I Play With Madness, 2 Minutes to Midnight, The Prisoner, Phantom of the Opera, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free och flera låtar till. Det var en av de bästa konserterna som jag har varit på och ska definitivt se dem igen när de kommer till Sverige.
Det enda som var dåligt var ljudet. Jag fick trycka in och dra ur öronpropparna nästan hela tiden. Ljudet var dåligt på Kiss också, Friends verkar inte vara anpassat för konserter. Så jag hoppas att de fixar till det eller att banden väljer att spela på andra arenor i Sverige.
 
#1 - - Anneli:

Du har en suverän blogg! Gillar åttiotalet och Din blogg är min inspiration nu när jag renoverar ett dockskåp i 80-tals stil! Fortsätt skriv om prylarna och stilen, det är jättekul att läsa och minnas :-)
/Anneli :-)

Svar: Tack så mycket! Vad glad jag blir :) Alltid kul att höra att bloggen är uppskattad! Vad roligt med ett dockskåp i 80-tals stil. Skulle gärna vilja se bilder när det är färdigt :)
Retrophilia

#2 - - Anneli:

Tack själv! Får ordna så Du får se bilder på något sätt :-)
Lägger till min bloggadress ovan. Ska bara försöka vara duktig och uppdatera den! Är visst evigheter sen!!... :-D