Roxy

Lilltjejen blir 9 månader på söndag.
Tiden går alldeles för fort! Idag ska vi åka och prova ut ett nytt halsband. Det som hon har nu är helt värdelöst, billigt crap från Dollar, onödigt att lägga en massa pengar på koppel och halsband när de växer ur det så snabbt.
Roxy tuggade dessutom sönder sitt fina koppel som hon fick av sin mormor, det matchande halsbandet växte hon ur efter en månad.
Annars beställer jag det mesta från nätet, passar på när det är rabatt och fri frakt :)
Animail levererar direkt till dörren, den här gången beställde jag endast Bucadog tandpasta. Jag har läst att den ska vara bra mot tandsten så den kan vara värd att testa. Minnie tycker att det är bra att de levererar i stora kartonger, hon gillar att ligga och sova i och på dem!
Nu har hon och Roxy äntligen blivit vänner men ibland förstår de inte varandra särskilt bra. När Roxy är lugn och snäll och lägger sej ner bredvid henne så kan Minnie ge henne en smäll. Minnie borde ha förstått vid det här laget att hon väcker odjuret då! Roxy ställer sej över henne och knuffar och nafsar i öronen. Minnie blir ännu surare och jamar lite halvhjärtat, vilket Roxy tycker är jättekul, pipleksak! Då säger jag till Roxy att låta henne vara och Minnie smyger iväg, ibland följer Roxy efter och nafsar henne i baken.
Surkatten tycker nog innerst inne att det är roligt!
Minnie kan lägga sej ner på rygg och åma sej inför Roxy, det hade hon aldrig vågat för några månader sedan :)