Här var det öde!

Mitt jobb tar i stort sett all min energi. Den lilla energin som finns kvar när jag kommer hem lägger jag på Roxy.
Det är tur att jag har hund ändå, annars skulle jag bli liggandes på soffan resten av dagen/kvällen. Det är så skönt att ta en skogspromenad och varva ner. Sedan blir hon ju så glad när jag kliver in genom dörren, bara det gör en på bättre humör. Att hon driver mej till vansinne ibland behöver vi inte prata om... :) Hon är en riktigt envis 1,5-åring.
 
Högskoleprovet är avklarat, det gick över förväntan. När jag väl satt där så tänkte jag att jag fick vara glad om jag svarade rätt på 30 uppgifter.
Nu väntar jag på normeringstabellen så att jag får veta exakt vad det blev. Sedan en olidlig väntan på antagningsbesked! Hoppas verkligen att jag kommer in den här gången, pallar inte att vara kvar på mitt jobb i ytterligare ett år.
#1 - - Terese:

Ah - har du en Corgi? Jag alskar de hundarna och vill skaffa en sa fort jag kan. De ar varldens sotaste, och din var extra fin - lyllos dig :)

Svar: Ja, en Pembroke. Skaffa en! Du kommer inte att ångra dej :) Jag vill så gärna ha en till men det får vänta tills man flyttar till hus :)
Retrophilia