Dag 10

Dag 10:
Åt frukost på hotellet och åkte sedan direkt till Universal Studios.
Vi började med "Studio Tour".
Spännande!
Wisteria Lane! Inte lika fint som i serien dock :)
Det var verkligen roligt att få se alla inspelningsplatser! Sedan alla specialeffekter som vi fick uppleva, riktigt coolt!
Området var enormt stort.
De hade som ett litet museum med rekvisita från massor av filmer.
Nostalgi!
Jurassic Park - The Ride.
Den var bäst! Jurassic Park är en av mina favoritfilmer, såg den på bio när jag var liten och sedan fick jag den på vhs. Så jag blev lite nostalgisk där!
Efter den blev det House of Horror.
Blev skrämd ett antal gånger, tur att jag inte klappade till någon!
Stod utanför och väntade medan killen åkte The Simpsons Ride. Stod att man skulle undvika den om man hade nackproblem så jag vågade inte riskera något.
När jag stod och lutade mej emot en mur med alla Simpsons karaktärer så kom ett asiatiskt par, kvinnan sa ursäkta som att jag skulle flytta på mej för att de skulle ta kort. Så jag klev åt sidan men då menade hon att jag skulle vara med på kortet. Eeh, okej? Så nu ligger jag väl ute på någon asiats facebooksida!
Hon blev så glad så :)
Efter en heldag på Universal så var vi ganska trötta. Vi åkte vidare till Walk of Fame, letade upp ett Starbucks och trampade runt på stjärnorna en stund.
Mot hotellet!
Inte kul att köra bil i Los Angeles, en dag var jag bara några millimeter från att krocka. Ingen avslappnad bilkörning där inte! Beräknade GPS:en att det skulle ta 1 timme från A till B så fick vi räkna med att lägga på 1 timme extra.
Det låg ett superbra sushiställe i närheten av hotellet så vi avslutade kvällen med sushifrossa. Detta var en av de bästa dagarna på resan helt klart.