Dag 5

Dag 5:
Sov riktigt bra på hotellet, vi förstod inte vad som var "noisy" med det där rummet. Helt lugnt på gatan utanför.
Frukosten ingick så jag gräddade en egen våffla, under tiden kom en kvinna fram och började prata med mej.
Frågade var vi kom ifrån, frågade vad vi tyckte om resan dit, vart vi skulle osv. Jag som är så trög på morgonen, sen ska man dessutom prata engelska och hänga med när de pratar fort. Hon tyckte säkert att jag var otrevlig, haha.
Vi checkade ut direkt efter frukost. Nu skulle vi ta oss ända till San Francisco!
Stannade många gånger och fotade.
Hamnade i vår första turistfälla, ett Redwood träd som man kunde köra igenom med bil! Man lever bara en gång tänkte jag.
Stod och köade i en timme. Det fanns en fin park nedanför så där stannade vi och åt en lätt lunch som vi hade med oss, vattenmelon och yoghurt :)
Åkte vidare och började att leta efter ett Starbucks.
Hittade ett i Willits! Jättefin matbutik hade dem där, nästan som ica här hemma.
Köpte megastora bullar som var bakade i butiken.
Vi stannade efter vägen och fikade, bland en massa ödlor och syrsor.
Golden Gate bron. Snart framme i SF!
Det låg ett parkeringshus mittemot hotellet så det var skönt. Vi skulle stanna där i 2 nätter så vi bestämde oss för att ha en bilfri dag.
Sunkrummet, det sämsta hotellet som vi bodde på! Sängen var helt utsliten så det var som en stor grop i mitten som man rullade ner i.
På kvällen åt vi våran dyraste middag. Vi hade ju timat så bra så det var memorial weekend när vi var där. Fullsmockat på varenda restaurang. Vi hittade tillslut en och fick ett bord.
Jag beställde hälleflundra och killen en köttbit. När servitören kom så undrade han om vi inte skulle ha någonting till. Vi trodde att det ingick någon slags potatis med tanke på priset. Nepp, det kostade $12 extra att välja ett tillbehör! Vi tog en potatisgratäng som vi delade på.
Fisken var god men knappast värd priset, notan slutade på $120!
Servicen var dock super så motvilligt lämnade man lite dricks :)
"Imorgon blir det pizza" sa jag. Sedan gick vi tillbaka till hotellet. Morgondagen skulle bli fullspäckad så det var skönt att komma i säng tidigt.