Loppisfyndade presenter är de bästa

Jag fyllde år förra fredagen och mina föräldrar kom upp med tåget och hälsade på. Vi hade inte setts på tre månader för jag har haft så himla mycket att göra med alla kursuppgifter. Jag hämtade upp dem på tågstationen direkt efter att jag slutat, åkte till stans bästa konditori för att köpa en tårta. Pappa var snäll och bjöd på den. Sedan bar det av hemåt.
Min sambo var ute och gick med Roxy så att hon skulle bli glatt överraskad när hon kom in. Det gick inte så bra för att hon kände en välbekant doft redan i trapphuset såklart. Nosade som en tok direkt när hon kom in  i lägenheten och följde "spåret" rakt in till vardagsrummet.
Har aldrig sett henne så glad som när hon fick syn på "morfar" i soffan. Sprang i full fart och hoppade på honom sedan blev det världens pusskalas. Tills hon hörde "mormors" röst inifrån köket, jag vet inte hur många gånger hon sprang fram och tillbaka mellan dem. Så härligt att se henne så överlycklig.
I alla fall så hade de med sig några presenter från en kär vän, vi bodde grannar när vi var små men nu bor vi så långt ifrån varandra så vi ses tyvärr väldigt sällan. Hon tycker också om att gå på loppisar så hon hade fyndat denna åt mej:
En väggklocka i form av ett armbandsur från Quartz. Jag gillar loppisfyndade presenter!

Hon hade även slängt med några OKEJ-tidningar från 80-talet.
Mycket rolig läsning!
Sist men inte minst så fick jag en ny mobil av min sambo, han tyckte att det var på tiden. Nu kan jag skrota min Sony Ericsson Walkman från 2008. Inom kort kommer Retrophilia att finnas på Instagram!
#1 - - ♥ LILLADOCKAN ♥:

Åh äntligen instagram för dig! moster_sara heter jag, let me know när du finns där! :)