Axelvaddar

Jag har köpt min första åttiotalsklänning, komplett med axelvaddar. Letade runt på Etsy och fastnade för färgen, mönstret och skärningen. Den var perfekt så jag klickade hem den och hoppades att den skulle passa.
Det gjorde den och nu vill jag bara ha fler! Etsy är beroendeframkallande.
#1 - - Anette:

Hej på dig! 80-tal är ju ljuvligt och Etsy likaså :D

Jag googlade omkring efter råd om blekning/toning för blondiner och hamnade här. Du hade mkt bra tips för att få bort gula toner (ska absolut testa Goldwells skumtoning! Tack för tipset!), men jag blev också nyfiken på din frisör som du skriver om i flera inlägg. Efter flera misslyckade frisörbesök, så hittar du till en annan jättebra frisör? Hur är det idag? Går du till en bra frisör i dagsläget? Någon som kan blondering och som du kan rekommendera? Vilken salong och namn på frisör? (jag bor i Göteborg)

Tacksam för svar då det är stört omöjligt att hitta en duktig frisör! Jag har mer eller mindre gett upp och fixar håret för det mesta själv hemma. Har du ork och lust, kan du gärna tipsa om bra blekmedel och om du fortfarande använder samma skumtoning? (Goldwells skumtoning REF) Litar på dina råd eftersom du har helt fabulous hår!

Kram!

Svar: Hej! Jag testade en ny frisör (på samma salong) och hon var precis lika bra. Man ska välja någon som verkligen kan blont hår. Enda sedan jag flyttade så har jag letat efter en ny salong men ingen har varit tillräckligt bra. För en månad sedan så gick jag till en ny frisör, efter att ha fått tips från en annan blondin. Jag var beredd på en katastrof men det blev faktiskt bra! Resultatet syns på bilderna :) Så jag kommer att gå dit igen, dock tror jag inte att någon kommer att vara lika bra som "min gamla vanliga" frisör. Hon är väääldigt noggrann med klippningen och det har ingen annan varit hittills.Jag bor i Sundsvall så tyvärr har jag inte några tips på bra frisörer i Gbg.
Oftast är väl lite dyrare salonger mer noggranna.
Jag använder fortfarande Goldwell ref så den rekommenderar jag :) Hoppas du får ordning på håret! Lycka till :)
Retrophilia

#2 - - Anette:

Tack!
Sorry, fick uppfattningen om att du bodde i Göteborg (ang Mölndals Stadsmuseum). Använder nu Goldwell REF och gillar ;D

Svar: Vad bra, kan tipsa om revlons färgbomb också. White platinum använder jag. Mycket bra inpackning som tar bort gula toner :)
Retrophilia