Två år

För två år sedan föddes sju valpar och jag blev så glad när jag fick mailet från uppfödaren. En av dem skulle få flytta hem till oss. Idag fyller Roxy två år och hon har utvecklat en riktig personlighet! Mycket jobb och träning har det blivit och jag är stolt över henne.
Hon håller sig alltid nära och är väldigt lydig. Det går bra att ha henne lös i skogen och hon stannar alltid på kommando när vi möter någon. Det som vi alltid kommer att få träna på är att hon inte ska hälsa på allt och alla! Hon känner av vilka som vill hälsa på henne, människor som ignorerar henne struntar hon i.
"Men kolla vilken söt hund!" reagerar hon på direkt trots att den som säger det kan befinna sig flera meter bakom på andra sidan vägen. Alla grannar som hälsade på henne när hon var valp känner hon igen, men nu ignorerar många henne för hon är ju inte lika söt längre! Inte roligt när man har typ 50 grannar och hon vill hälsa på varenda en. Tack och lov har det blivit mycket bättre. Nu är det bara några enstaka som hon så gärna vill fram till.
Det ska bli så skönt när vi kan flytta till ett hus på landet.
Första dagen hos oss, 8 veckor gammal.
Roxy är världens goaste. Så mysigt när man vaknar till mitt i natten av att hon ligger på rygg tätt bredvid en, snarkandes.
Födelsedagen har firats med en riktigt lång promenad i skogen, tårta och lite godsaker.
#1 - - Salalalalallad:

Fortfarande jättesöt ju. :D
Men jag smälte lite av bebisbilden.