Ny tele!

Min gamla klackis har inte fungerat så bra den senaste tiden så när den här dök upp komplett med kartong så slog jag till. Shoe Phone SH-910, den svenska versionen. Den andra klackskotelefonen köpte jag från USA, antagligen därför den inte fungerade optimalt!
De var inte exakt likadana, den svenska versionen är tyngre. Den svarta plasten, knapparna och sladden skiljer sig något åt också. Jag gillar den amerikanska mer men den svenska fungerar mycket bättre. Så det var ett bra köp!
#1 - - Caroline:

Härlig blogg. Lite bökigt dock att hitta äldre inlägg. Synd för där fanns många pärlor :)

Apropå telefoner hade jag en favvo under sent 80-tal, den var i plexi med neonljus som blinkade blått när det ringde, så härlig telefon.

Tack för nostalgisk läsning :)

Svar: Tack, kul att du gillar den! Ja, tror det blev lite knas när jag var tvungen att byta design! Man får "bläddra" bakåt :)Jag förstår vilken telefon du menar: http://retrophilia.se/2011/july/veckans-pryl-telefoner-i-roliga-former.html
Det var roligare förr! :)
Lina Nilsson

#2 - - Caroline:

Var tvungen att googla lite och vad hittar man inte om exakt en sån telefon vi hade. Dock var vår vit. https://citiboard.se/stockholm/neon-telefon-kult,3285713

Verkligen roligt detta. Har fortfarande kvar div inredning från tiden som jag inte vill byta, plexibord mm 😁