Tiden går...

Inte ett endaste inlägg har det blivit i maj så jag tänkte bara skriva lite om vad som hänt sedan sist. Jag blir förvånad över att jag har så många besökare, trots att jag är så inaktiv nu för tiden. Det är alltid kul att se vilka sökord som gör att ni hamnar här på bloggen, oftast är det identifiering eller information om olika föremål och designers. Jag får även en del mail emellanåt, så det är bra att bloggen fyller ett syfte, att den fungerar lite som en kunskapsbank, för någon måste ju sprida lite kärlek och kunskap över detta underbara decennium!
 
80-tals design och arkitektur verkar vara mer uppskattat i andra länder än vad det är i Sverige, jag får så mycket inspiration via Instagram!
Appropå det så har jag fixat så att bloggen ska fungera felfritt i smartphones. Funderar även på att byta design till någon av blogg.se's egna, hade egentligen tänkt göra en egen från grunden nu när jag har läst webbdesign, men det var inte riktigt min grej kände jag. Jag har nog glömt hälften redan!
 
Det har varit så intensivt med pluggandet så att jag knappt har hunnit med några loppisrundor. Men några fynd har jag gjort nu i maj, bland annat en mintgrön porslinssvan:
 
Och äntligen lyckades jag hitta några nummer av Sköna Hem! Ska scanna in några sidor när jag får tid.
Sedan hittade jag ett supersnyggt tyg, jag har redan så mycket tyger som ligger så jag lovade mej själv att jag måste göra någonting av det om jag ska köpa det. Så nu är tyget påväg att bli en klänning.