Renoveringsplaner

Nu har vi bott här i 8 månader och lite förbättringar har vi hunnit göra. Redan andra veckan så rev vi ut allt i hallen men den är fortfarande inte klar! Det som ska fixas är en spaljé, hittade ingen bra beskrivning så jag klurade länge på hur vi skulle få till det. Nu har vi köpt allt material så nu ska vi bara få tid till att påbörja det projektet. Jag kommer att visa före-och efter bilder när allt är klart.
I vardagsrummet så ska väggarna målas, när jag har kommit på vad jag vill ha för färg. Tack o lov så är nuvarande färg helt ok. I hallen så satt det strukturtapeter i babyblått...
Det största störningsmomentet i vardagsrummet är den öppna spisen! Så groteskt ful men den har gjort ett bra jobb den här vintern när det var som kallast. Jag vill snygga till hela murstocken och sätta in en kassett/insats.
Jag har gjort två skisser. Vi får väl se vilket alternativ som blir billigast. Både tiden och pengarna rinner iväg, haha.
Övriga planer för 2018:
  • Måla om fasaden, vi ska byta färg helt. Det kommer att bli en mörkare grå nyans och vita knutar/foder.
  • Tapetsera/måla om sovrum, byta ut garderoberna.
  • Fixa mitt kontor/ateljé på övervåningen.

Sedan är det massor som ska göras i trädgården också men det tar jag i ett annat inlägg. Jag ska göra ett försök att uppdatera bloggen lite oftare!

#1 - - Salalalalallad :

Välkommen tillbaka måste jag ändå säga.
Jag blir så inspirerad av dina bilder, ni har verkligen så snygg stil hemma!
Och stort grattis till huset. Hoppas ni trivs bra. :)

Svar: Tack så mycket :D Kul att höra att du blir inspirerad! Tack, det är så skönt att bo i hus! Särskilt nu på sommaren, har verkligen längtat efter en egen trädgård. Vi får väl se om jag lyckas med allt som jag har planterat..haha.
Lina Nilsson